ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Satı Öztürk İlkokulu

Pursaklar Satı Öztürk İlkokulu

Merkez Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No70 Pursaklar / ANKARA
Vizyon
Her alanda önder ve örnek olan, tercih edilen, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ruhen ve bedenen sağlıklı, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, ahlaki ve toplumsal değerlere sahip, farklı düşünebilen başarılı, sanatsal, sportif değerlere sahip, kendini ifade eden, çevreye duyarlı, vatanını seven, ülke sorunlarına duyarlı, araştırıcı, mutlu bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
• Okullar arası jimnastik müsabakalarında Türkiye 3. lüğü, • 3 yıldır TKY ekip ve kurum dalında 1. lik, Pursaklar ilçesi Atasözleri yarışması ilçe 2.liği ve ilçe 3.lüğü, • Başkent Enerji Hareketi Projesinde Başarı Belgesi, • Temiz Okul- Sağlıklı okul Projesinde Beyaz Bayrak, • Beslenme Dostu Okul Projesinde sertifika, • Mavi Gök- Yeşil Yaprak Projesinde sertifika almıştır.
Öğretim Şekli :İkili eğitim- öğretim
07.50- 17.50
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Ulus´tan Pursaklar dolmuşuna binerek, Ulus ve Sıhhiye´den 439 numaralı otobüslere binerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Pursaklar/ ANKARA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Pursaklar ilçe Merkezinde yer almaktadır.Ulus´a 13, Kızılay´a 15 km. uzaklıktadır.